Kontakt

u Knopka
Dom Przyjęć Okolicznościowych
41-407 Imielin,
ul. Apteczna 5
tel. kom. 605 416 721

 

 

 

ZESTAW OKOLICZNOŚCIOWY I

 

 

I. GORĄCA KOLACJA

 

Bulion lub zupa krem

(do wyboru)

2 kawałki mięsa na osobę

(z możliwością wyboru przy uzgadnianiu menu)

 frytki,

ziemniaki,

dwa rodzaje surówek.

 

II. NAPOJE GORĄCE

 

Kawa,

herbata.

 

III. ZIMNA PŁYTA

 

pieczywo,

masło,

jajka w sosie tatarskim lub faszerowane,

 tymbaliki drobiowe,

 półmisek z wyrobami firmowymi,

 filety opiekane,

 filety śledziowe,

 dwa rodzaje sałatek.

 

 

 --------------------------------------------------------------------------------------

 

 

ZESTAW OKOLICZNOŚCIOWY II

 

I. GORĄCA KOLACJA

 

Bulion lub zupa krem

(do wyboru)

2 kawałki mięsa na osobę

(z możliwością wyboru przy uzgadnianiu menu)

 frytki,

 ziemniaki,

 dwa rodzaje surówek.

 

II. NAPOJE GORĄCE

 

kawa,

herbata.

 

III. ZIMNA PŁYTA

 

pieczywo,

masło,

 jajka w sosie tatarskim lub faszerowane,

 tymbaliki drobiowe,

 roladki szynkowe w galarecie,

półmisek z wyrobami firmowymi,

 półmisek z serami,

filety opiekane,

 filety śledziowe,

 dwa rodzaje sałatek.

 

IV.GORĄCY DODATEK

 

barszcz z krokietem.

 

 

  -------------------------------------------------------------------------------------- 

 

 

ZESTAW OKOLICZNOŚCIOWY III

 

 

 

I. OBIAD

 

rosół z makaronem,

4 rodzajów mięsa po 2 kawałka na osobę:

- rolada,

- udko z kurczaka,

- pieczeń wieprzowa aromatyczna,

- udziec z indyka,

kluski białe,

 pyzy ziemniaczane,

 ziemniaki,

sos,

 kapusta czerwona,

kapusta zasmażana.

 

II. NAPOJE GORĄCE

 

kawa,

herbata.

 

III. ZIMNA PŁYTA

 

pieczywo, masło,

 roladki szynkowe w galarecie,

tymbaliki drobiowe,

jajka faszerowane,

półmisek z wyrobami firmowymi,

filety śledziowe,

filety opiekane,

pomidor i ogórek,

 dwa rodzaje sałatek.

 

IV. GORĄCA KOLACJA

 

barszcz,

kremy do wyboru,

 pstrąg,

półmisek z mięsem lub półmisek z rybą i mięsem,

kapusta z grzybami,

 surówka,

ziemniaki,

 frytki.

 

 

  --------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

ZESTAW KOMUNIJNY

 

 

I. OBIAD

 

rosół z makaronem,

 4 rodzajów mięsa po 2 kawałka na osobę:

- rolada,

- udko z kurczaka,

- pieczeń wieprzowa aromatyczna,

- pierś drobiowa nadziewana,

kluski białe,

 kluski ciemne,

 ziemniaki,

 sos,

kapusta czerwona,

surówka z kapusty białej,

 kompot.

 

II. SŁODKA UCZTA

 

Lody z owocami i bitą śmietaną,

kawa,

herbata,

0,5 l. napoju na osobę.

 

III. ZIMNA PŁYTA

 

pieczywo, masło,

roladki szynkowe w galarecie,

tymbaliki drobiowe,

jajka faszerowane,

półmisek z wyrobami firmowymi,

 półmisek z serami,

 filety śledziowe,

rolmopsy,

filety opiekane,

 kulki rybne,

  pomidor i ogórek,

 dwa rodzaje sałatek,

 łosoś wędzony na zimno

 

IV. GORĄCA KOLACJA

 

barszcz,

 półmisek z mięsem lub półmisek z rybą i mięsem,

kapusta z grzybami,

 surówka,

ziemniaki,

frytki.

 

 

  -------------------------------------------------------------------------------------- 

 

 

Do każdego zestawu istnieje możliwość zamówienia tortu, ciasta i napojów