Kontakt

u Knopka
Dom Przyjęć Okolicznościowych
41-407 Imielin,
ul. Apteczna 5
tel. kom. 605 416 721

Catering

 
Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty:
 
Oferujemy możliwość wynajęcia stołów i krzeseł cateringowych
oraz zastawy – sztućce talerze itd.

 

 

Wykonujemy usługi cateringowe oraz koryta mięsne dla firm i na indywidualne życzenie klienta.

W zależności od zamówienia obsługujemy imprezy urodzinowe, roczki, chrzciny, komunie itp.

 

Zamówienia przyjmujemy od poniedziałku do piątku

w godzinach 9.00 - 17.00

tel. 605 416 721; 32 225 62 43 

Przykładowe zestawy menu:

ZESTAW I

I.Obiad

Rosół z makaronem, 4 rodzaje mięsa po 2 kawałki na osobę (rolada wieprzowa, udko z kurczaka, indyk, pieczeń), kluski białe, kluski ciemne, ziemniaki, sos, 2 rodzaje kapusty, kompot.

II. Zimna płyta

Pieczywo, masło, roladki szynkowe w galarecie, tymbaliki drobiowe, jajka faszerowane, półmisek z wedlinami, półmisek z serami, filety opiekane, kulki rybne, pomidor, ogórek, 2 rodzaje sałatek, łosoś.

III. Gorąca kolacja

Barszcz, kotlet schabowy, pierś po parysku, kapusta z grzybami, surówka, ziemiaki puree lub ziemniaki zasmażane, frytki.

 

ZESTAW II

I. Obiad

Rosół z makaronem, 4 rodzaje mięsa po 2 kawałki na osobę (rolada wieprzowa, udko z kurczaka, indyk, pieczeń), kluski białe, kluski ciemne, ziemniaki, sos, 2 rodzaje kapusty.

II. Zimna płyta

Pieczywo, masło, roladki szynkowe w galarecie, tymbaliki drobiowe, półmisek z wędlinami, półmisek z serami, jajka faszerowane, filety śledziowe, filety opiekane, pomidor, ogórek, 2 rodzaje sałatek.

III. Gorący dodatek

Do wyboru barszcz z krokietem lub Boeuf Srogonov.

 

ZESTAW III

I. Gorąca kolacja

Do wyboru bulion, krem grzybowy, brokułowy, cebulowy. 2 kawałki mięsa na osobę (kotlet de Volaille, karczek z grilla, schab z grzybami lub serem), ziemniaki puree lub zasmażane, frytki, 2 rodzaje surówek.

II. Zimna płyta

Pieczywo, masło, jajka faszerowane, półmisek z serami, tymbaliki drobiowe, półmisek z wędlinami, filety opiekane, filety śledziowe, 2 rodzaje sałatek, roladki szynkowe w galarecie.