Kontakt

u Knopka
Dom Przyjęć Okolicznościowych
41-407 Imielin,
ul. Apteczna 5
tel. kom. 605 416 721

 

 

 

Zamówienia przyjmujemy od poniedziałku do piątku

w godzinach 9.00 - 17.00

tel. 605 416 721

tel. 32 225 62 43

 

 

 

 

 

 

I  KORYTKO SZEFA KUCHNI

 

  • karczek z grilla
  • żeberka pieczone
  • pieczeń z udźca z indyka
  • udko z kurczaka 
  • rolada śląska
  • ziemniaki zasmażane lub kluski śląskie 
  • kapusta biała zasmażana
  • sos pieczeniowy

 

CENNIK

Koryto Szefa kuchni

(ilość osób)

Porcje mięs (szt.)

Cena (zł)

10

25

250

15

40

400

20

50

500

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

II  KORYTKO OKOLICZNOŚCIOWE

 

  • golonko pieczone,
  • udko z kurczaka,
  • karczek z grilla,
  • pierś drobiowa nadziewana,
  • pieczeń wieprzowa aromatyczna,
  • pieczeń z udźca z indyka,
  • kotlet schabowy,
  • żeberka pieczone,
  • kotlet de Volaille,
  • rolada śląska

 

CENNIK

Korytko Okolicznościowe

(ilość osób)

Porcje mięs (szt.)

Cena (zł)

8

20

180

12

30

270

16

40

360

20

50

450

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

III  KORYTKO FIRMOWE

 

  • golonko pieczone
  • żeberko pieczone
  • rolada śląska
  • szaszłyk
  • pierś po parysku
  • kieszeń wieprzowa z pieczarkami
  • zawijaniec drobiowy

 

CENNIK

Korytko Firmowe

(ilość osób)

Porcje mięs (szt.)

Cena (zł)

7

21

200

14

42

400

21

63

600

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

IV  KORYTKO WYKWINTNE

 

  • golonko pieczone
  • udko z kaczki
  • rolada wołowa
  • pierś z kurczaka z mozzarellą
  • schab ze śliwką 

 

 

CENNIK

Korytko Wykwintne

(ilość osób)

Porcje mięs (szt.)

Cena (zł)

8

20

220

12

30

330

16

40

440

20

50

550

 

________________________________________________________________________________

 

KOMPOZYCJA WŁASNA 

 

pierś z kurczaka w panierce

10 zł/szt.

golonko pieczone

12 zł/szt.

karczek z grilla

10 zł/szt.

żeberko pieczone

11 zł/szt.

rolada wieprzowa 

11 zł szt.

pieczeń wołowa

13 zł/szt.

rolada wołowa 

13 zł/szt.

udko z kaczki 

13 zł/szt.

pierś z mozzarellą

12 zł/szt.

schab ze śliwką

12 zł/szt.

szaszłyk

12 zł/szt.

pieczeń z indyka

10 zł/szt.

pieczeń wieprzowa 

10 zł/szt.

pierś drobiowa nadziewana

10 zł/szt.

kieszeń wieprz. z pieczarkami

10 zł/szt.

pierś po parysku 

10 zł/szt.

szwajcar

10 zł/szt.

zawijaniec drobiowy 

10 zł/szt.

udko z kurczaka

9 zł/szt.

kotlet schabowy  

10 zł/szt.

kotlet de volaille

10 zł/szt.

 

 

 

________________________________________________________________________________

 

 

 

DODATKI DO KORYTEK MIĘSNYCH

Kapusta biała zasmażana

500 g

13 zł

Kapusta kiszona z grzybami

500 g

13 zł

Ziemniaki zasmażane

500 g

15 zł

Bogracz

350 ml

13 zł

Boeuf Strogonov

350 ml

15 zł

Sos pieczeniowy

500 ml

8 zł

Krokiet z barszczem

porcja

10 zł

Kluski śląskie

1000 g

15 zł

Kapusta czerwona

500 g

13 zł

Surówka Szefa Kuchni (kapusta biała, ogórek, papryka, jabłko, por, marchewka, przyprawy)

500 g

13 zł

Surówka z kapusty pekińskiej

500 g

13 zł

Surówka z marchewki

500 g

13 zł

Surówka z selera

500 g

13 zł

Frytki

500 g

15 zł

 

 

________________________________________________________________________________

 

 

Polecamy również do koryt mięsnych zestawy zimnej płyty:

 

I WERSJA

 

Pieczywo, masło, jajka faszerowane, tymbaliki drobiowe, półmisek z wędlinami, filety opiekane, filety śledziowe, dwa rodzaje sałatek.

 

W cenie 25 zł/os.

 

 

II WERSJA

 

Pieczywo, masło, roladki szynkowe w galarecie, jajka faszerowane, półmisek z wędlinami, filety opiekane, filety śledziowe, półmisek z serami, dwa rodzaje sałatek, tymbaliki drobiowe.

 

W cenie 35 zł/os.

 

 

III WERSJA

 

Pieczywo, masło, roladki szynkowe w galarecie, tymbaliki drobiowe, półmisek z wędlinami, półmisek z serami, filety opiekane, kulki rybne, dwa rodzaje sałatek, łosoś, jajka faszerowane.

 

W cenie 40 zł/os.

 

________________________________________________________________________________

 

  Rodzaje sałatek do zestawów zimnej płyty:

 

  • Meksykańska (groszek, fasola czerwona, ser żółty, ogórek zielony, ogórek konserwowy, papryka, majonez + czosnek, przyprawy),
  • Porowa (por, ogórek konserwowy, groszek, ser żółty, majonez, sól, pieprz, sos sałatkowy),
  • Cesarska (kapusta pekińska, pomidorki koktajlowe, ogórek, kurczak, sos czosnkowy, grzanki),

  • Ananasowa (pora, seler, ananas, majonez, przyprawy) ,
  • Jarzynowa,
  • Tortelini (tortelini, szynka, ogórek, pieczarka, majonez, przyprawy),
  • Chrzanowa (ser żółty, ogórki, cebula, szynka, chrzan, majonez, przyprawy, zioła),
  • Gyros (kurczak, ogórek, cebula, kap. pekińska, kukurydza papryka, sos majonezowy z ketchupem, przyprawy),
  • Grecka (sałata lodowa, ser feta, oliwki, pomidor, ogórek, papryka, sos, zioła prowansalskie),
  • Wykwintna (sałata lodowa, kurczak w sezamie, sos koktajlowy),
  • Brokułowa (brokuł, jajka, pieczarka konserw., sos czosnkowy, słonecznik prażony).