Kontakt

u Knopka
Dom Przyjęć Okolicznościowych
41-407 Imielin,
ul. Apteczna 5
tel. kom. 605 416 721

 

ZESTAW  WESELNY JEDNODNIOWY

WERSJA PIERWSZA

 

I. OBIAD

 

rosół z makaronem,

5 rodzajów mięsa po 2,5 kawałka na osobę:

- rolada,

- udko z kurczaka,

- pierś drobiowa nadziewana,

- udziec z indyka,

- pieczeń wieprzowa aromatyczna,

kluski białe, kluski ciemne, ziemniaki,

sos, kapusta czerwona, kapusta zasmażana, surówka,

kompot.

 

II. SŁODKA UCZTA

 

lody z bitą śmietaną i owocami,

kawa , herbata.

 

III. ZIMNA PŁYTA

 

pieczywo , masło,

tymbaliki drobiowe,

roladki szynkowe w galarecie,

jajka faszerowane,

półmisek z wyrobami firmowymi,

półmisek z serami żółtymi,

filety śledziowe, rolmopsy,

filety opiekane, kulki rybne,

dwa rodzaje sałatek,

łosoś wędzony na zimno.

 

IV. GORĄCY DODATEK I

 

do wyboru...

krem grzybowy, cebulowy lub brokułowy.

 

V. GORĄCA KOLACJA

 

pstrąg, kotlet de volaille,

pierś po parysku,

szaszłyk,

kapusta z grzybami,

surówka,

ziemniaki puree, frytki.

 

VI. GORĄCY DODATEK II

 

barszcz z krokietem.

 

VII. GORĄCY DODATEK  III

 

boeuf strogonov.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

 

ZESTAW  WESELNY JEDNODNIOWY

WERSJA DRUGA

 

I. OBIAD

 

rosół z makaronem,

5 rodzajów mięsa po 2,5 kawałka na osobę:

- rolada,

- udko z kurczaka,

- pierś drobiowa nadziewana,

- udziec z indyka,

- pieczeń wieprzowa aromatyczna,

kluski białe, kluski ciemne, ziemniaki,

sos, kapusta czerwona, kapusta zasmażana, surówka,

kompot.

 

II. SŁODKA UCZTA

 

tort piętrowy , patery z owocami

lody z bitą śmietaną i owocami,

kawa , herbata.

 

III. ZIMNA PŁYTA

 

pieczywo , masło,

tymbaliki drobiowe,

roladki szynkowe w galarecie,

jajka faszerowane,

półmisek z wyrobami firmowymi,

półmisek z serami żółtymi,

filety śledziowe, rolmopsy,

filety opiekane, kulki rybne,

dwa rodzaje sałatek,

łosoś wędzony na zimno.

 

IV. GORĄCY DODATEK I

 

do wyboru...

krem grzybowy, cebulowy lub brokułowy.

 

V. GORĄCA KOLACJA

 

pstrąg, kotlet de volaille,

pierś po parysku,

szaszłyk,

kapusta z grzybami,

surówka,

ziemniaki puree, frytki.

 

VI. GORĄCY DODATEK II

 

barszcz z krokietem.

 

VII. GORĄCY DODATEK  III

 

boeuf strogonov.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

ZESTAW  WESELNY JEDNODNIOWY

WERSJA TRZECIA

 

POWITANIE SZAMPANEM

I. OBIAD

rosół z makaronem,

5 rodzajów mięsa po 2,5 kawałka na osobę:

- rolada,

- udko z kurczaka,

- pierś drobiowa nadziewana,

- udziec z indyka,

- pieczeń wieprzowa aromatyczna,

kluski białe, kluski ciemne, ziemniaki,

sos, kapusta czerwona, kapusta zasmażana, surówka,

kompot.

 

II. SŁODKA UCZTA

tort piętrowy , patery z owocami

lody z bitą śmietaną i owocami, ciasto,

napoje bezalkoholowe w butelkach,

soki w dzbankach,

woda niegazowana w dzbankach,

kawa , herbata.

 

III. ZIMNA PŁYTA

pieczywo , masło,

tymbaliki drobiowe,

roladki szynkowe w galarecie,

jajka faszerowane,

półmisek z wyrobami firmowymi,

półmisek z serami żółtymi,

filety śledziowe, rolmopsy,

filety opiekane, kulki rybne,

dwa rodzaje sałatek,

łosoś wędzony na zimno.

 

IV. GORĄCY DODATEK I

do wyboru...

krem grzybowy, cebulowy lub brokułowy.

 

V. GORĄCA KOLACJA

pstrąg, kotlet de volaille,

pierś po parysku, szaszłyk,

kapusta z grzybami,

surówka,

ziemniaki puree,

frytki.

 

VI. GORĄCY DODATEK II

barszcz z krokietem.

 

VII. GORĄCY DODATEK  III

boeuf strogonov.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

ZESTAW  WESELNY DWUDNIOWY

 

I. OBIAD

 

rosół z makaronem,

5 rodzajów mięsa po 2,5 kawałka na osobę:

- rolada,

- udko z kurczaka,

- pierś drobiowa nadziewana,

- udziec z indyka,

- pieczeń wieprzowa aromatyczna,

kluski białe,

 kluski ciemne,

ziemniaki,

sos,

 kapusta czerwona,

 kapusta zasmażana,

 surówka,

kompot.

 

II. SŁODKA UCZTA

 

tort piętrowy,

lody z owocami i bitą śmietaną,

 patery z owocami

kawa ,

 herbata.

 

III. ZIMNA PŁYTA

 

Pieczywo , masło,

roladki szynkowe w galarecie,

tymbaliki drobiowe,

półmisek z wyrobami firmowymi,

półmisek z serami żółtymi,

 rolmopsy,

filety opiekane,

 kulki rybne,

 pomidor i ogórek,

 dwa rodzaje sałatek,

 łosoś wędzony na zimno.

 

IV. GORĄCA KOLACJA

 

krem z pieczarek,

 pstrąg,

 kotlet schabowy,

kotlet de volaille,

kapusta z grzybami,

 surówka,

ziemniaki zasmażane,

 frytki.

 

V. GORĄCY DODATEK

 

Barszcz z krokietem.

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

ZESTAW  WESELNY DWUDNIOWY

POPRAWINY

 

I. OBIAD

 

rosół z makaronem,

5 rodzajów mięsa po 2,5 kawałka na osobę:

- rolada,

- udko z kurczaka,

- pierś drobiowa nadziewana,

- udziec z indyka,

- pieczeń wieprzowa aromatyczna,

kluski białe,

 kluski ciemne,

ziemniaki,

sos,

 kapusta czerwona,

 kapusta zasmażana,

 surówka,

kompot.

 

II. SŁODKA UCZTA

 

galaretka z owocami i bitą śmietaną

kawa,

 herbata.

 

III. ZIMNA PŁYTA

 

pieczywo ,

masło,

ozorki w galarecie,

schab w galarecie, jajka faszerowane,

półmisek z wyrobami firmowymi,

filety śledziowe,

filety opiekane,

 kulki rybne,

 dwa rodzaje sałatek,

łosoś faszerowany.

 

IV. GORĄCA KOLACJA

 

karczek z grilla,

 pierś po parysku,

 szaszłyk,

  dwa rodzaje surówek,

ziemniaki puree,

 frytki.

 

V. GORĄCY DODATEK

 

Boeuf strogonov.