ZESTAW OKOLICZNOŚCIOWY V
ORAZ KOMUNIJNY
I. OBIAD
rosół z makaronem,
4 rodzajów mięsa po 2 kawałka na osobę:
- rolada,
- udko z kurczaka,
- pieczeń wieprzowa aromatyczna,
- pierś drobiowa nadziewana,
kluski białe,
kluski ciemne,
ziemniaki,
sos,
kapusta czerwona,
surówka z kapusty białej,
kompot.
II. SŁODKA UCZTA
Lody z owocami i bitą śmietaną,
kawa,
herbata,
III. ZIMNA PŁYTA
pieczywo, masło,
roladki szynkowe w galarecie,
tymbaliki drobiowe,
jajka faszerowane,
półmisek z wyrobami firmowymi,
półmisek z serami,
filety śledziowe,
rolmopsy,
filety opiekane,
kulki rybne,
pomidor i ogórek,
dwa rodzaje sałatek,
łosoś.
IV. GORĄCA KOLACJA
barszcz,
półmisek z mięsem lub półmisek z rybą i mięsem,
kapusta kiszona z pieczarkami,
surówka,
ziemniaki,
frytki.