catering
zestaw i >
>
>
>
Szef kuchni proponuje > >
> >
I.Obiad
rosół z makaronem, 4 rodzaje mięsa po 2 kawałki na osobę rolada wieprzowa,
udko z kurczaka, pieczeń z indyka, schab ze śliwką lub pieczeń wieprzowa, kluski białe, kluski ciemne, ziemniaki gotowane, sos, 2 rodzaje kapusty, kompot
II. Zimna płyta
pieczywo, masło, roladki szynkowe w galarecie, tymbaliki drobiowe, jajka faszerowane, półmisek z wędlinami, półmisek z serami, filety opiekane, kulki rybne, pomidor, ogórek, 2 rodzaje sałatek, łosoś
III. Gorąca kolacja
barszcz, zawijaniec drobiowy, karczek pieczony, pierś z mozzarellą , kapusta kiszona z pieczarkami, surówka, ziemniaki puree i ziemniaki zasmażane. >
>
CATERING
ZESTAW II >
>
>
>
Szef kuchni proponuje > >
> >
I. Obiad
rosół z makaronem, 4 rodzaje mięsa po 2 kawałki na osobę
rolada wieprzowa,
udko z kurczaka, pieczeń z indyka, schab ze śliwką lub pieczeń wieprzowa, kluski białe, kluski ciemne, ziemniaki gotowane, sos, 2 rodzaje kapusty
II. Zimna płyta
pieczywo, masło, roladki szynkowe w galarecie, tymbaliki drobiowe, półmisek z wędlinami, jajka faszerowane, półmisek z serami, filety śledziowe, filety opiekane, pomidor, ogórek, 2 rodzaje sałatek
III. Gorący dodatek
Barszcz z krokietem. >
>
catering
zestaw iii >
>
>
>
Szef kuchni proponuje > >
> >
I. Gorąca kolacja
do wyboru:
bulion,
krem pieczarkowy,
krem brokułowy,
krem cebulowy,
2 kawałki mięsa na osobę: kotlet de Volaille,
karczek pieczony,
kieszeń wieprzowa lub szwajcar,
ziemniaki puree i ziemniaki zasmażane,
2 rodzaje surówek
II. Zimna płyta
pieczywo, masło, jajka faszerowane, półmisek z serami, tymbaliki drobiowe, półmisek z wędlinami, filety opiekane, filety śledziowe, 2 rodzaje sałatek, roladki szynkowe w galarecie >
>
Dodatkowe usługi > >
> >
Oferujemy możliwość wynajęcia stołów i krzeseł cateringowych
oraz zastawy – sztućce talerze itd. >
>