Zadzwoń i zamów

605 416 721
32 225 62 43

catering
zestaw i

Szef kuchni proponuje

I.Obiad

rosół z makaronem, 4 rodzaje mięsa po 2 kawałki na osobę rolada wieprzowa,  udko z kurczaka,  pieczeń z indyka, schab ze śliwką lub pieczeń wieprzowa,  kluski białe,  kluski ciemne, ziemniaki gotowane,  sos,  2 rodzaje kapusty,  kompot

II. Zimna płyta

pieczywo, masło, roladki szynkowe w galarecie,  tymbaliki drobiowe,  jajka faszerowane, półmisek z wędlinami, półmisek z serami, filety opiekane,  kulki rybne,  pomidor, ogórek, 2 rodzaje sałatek, łosoś

III. Gorąca kolacja

barszcz,  zawijaniec drobiowy, karczek pieczony, pierś z mozzarellą ,  kapusta kiszona z pieczarkami,  surówka,  ziemniaki puree i ziemniaki zasmażane.

CATERING
ZESTAW II

Szef kuchni proponuje

I. Obiad

rosół z makaronem, 4 rodzaje mięsa po 2 kawałki na osobę 
 rolada wieprzowa,  udko z kurczaka, pieczeń z indyka, schab ze śliwką lub pieczeń wieprzowa,  kluski białe,  kluski ciemne,  ziemniaki gotowane,  sos,  2 rodzaje kapusty

II. Zimna płyta

pieczywo,  masło, roladki szynkowe w galarecie,  tymbaliki drobiowe,  półmisek z wędlinami,  jajka faszerowane, półmisek z serami,  filety śledziowe,  filety opiekane,  pomidor, ogórek,  2 rodzaje sałatek

III. Gorący dodatek

Barszcz z krokietem.

catering
zestaw iii

Szef kuchni proponuje

I. Gorąca kolacja

do wyboru:
bulion, krem pieczarkowy, krem brokułowy, krem cebulowy,
2 kawałki mięsa na osobę: kotlet de Volaille, karczek pieczony, kieszeń wieprzowa lub szwajcar,
 ziemniaki puree i ziemniaki zasmażane, 
2 rodzaje surówek

II. Zimna płyta

pieczywo,  masło,  jajka faszerowane, półmisek z serami, tymbaliki drobiowe,  półmisek z wędlinami,  filety opiekane,  filety śledziowe, 2 rodzaje sałatek,  roladki szynkowe w galarecie

Dodatkowe usługi

Oferujemy możliwość wynajęcia stołów i krzeseł cateringowych
oraz zastawy – sztućce talerze itd.

ZADZWOŃ